-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:7724 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

ميگوينداگر فردي چهل روز جمعه غسل كند بدنش بعد از مرگ نميپوسد ولي من عقيده دارم كه چه فرقي ميكند بپوسد يا نپوسد آيا اين گمان باطل است؟



خواهر محترم، گرچه حكمتهاي الهي و فلسفة احكام و بخصوص مسائل بعد از مرگ برايمان قابل درك نيست مگر اين كه از لسان معصومين (:) بيان گردد. با اين حال احتمالاتي وجود دارد از جمله اين كه: روح انسان كه پس از چهارماهگي در رحم مادر به جسم حلول ميكند، پس از مرگ از بدن مفارقت مينمايد اما علاقة او به بدن منقطع نميشود، لذا توصيه شده زياد سر قبور اموات برويد و آنجا فاتحه بخوانيد. اگر اين علاقه نبود ميگفتند فاتحه را هر جا بخوانيد يكسان است. نتيجه اين كه اگر جسم سالم بماند روح نيز خرسند خواهد بود. و يا اين كه ميتوان گفت: اين گونه نيست كه سالم بودن بدن، كمالي براي روح باشد، بلكه كمال روح باعث سالم ماندن بدن از اضمحلال ميشود. توضيح اين كه وقتي رسول خدا(9) با آن نيتهاي خالص و آن بندگيهاي بيشائبه به كمال روحي خيلي بالا ميرسد، آب وضوي او ماية شفاي مريض ميشود. يا آب دهان او درد چشم را برطرف ميكند. اما آب وضو و يا آب دهان افراد معمولي اين اثر را ندارد چرا؟ زيرا كمال روح باعث اثرگذاري غير معمول در آب وضو و يا آب دهان ميگردد و به آن خاصيت دارو و درمان ميدهد. در مسألة مورد بحث هم اگر كسي بندگي كرد و خود را مقيد به يك مستحب خاص نمود و روح او تعالي يافت و در باقي ماندن بدن و خاك نشدن آن تأثير گذاشت هيچ خلاف عقلي نخواهد بود; بلكه براي بدن، سالم بودن در مقابل خاك شدن يك كمال است و اين كمال را از تعالي روح دريافت كرده است.













مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.